Werkwijze

Proefkaart
Je mag een gratis proefkaart aanvragen om het papier en de drukkwaliteit te beoordelen. Als je alleen het ontwerp beter wilt bekijken, kan dit ook via de mail.

Bestelling
Vul het bestelformulier in, en je ontvangt van ons een bevestigingsmail met de prijs.

Eerste opzet
Je ontvangt binnen een paar dagen via de mail een eerste opzet, waarbij je aan kunt geven wat je wel en niet goed vindt. Kies je voor een standaardkaart
maar wil je een paar wijzigingen doorvoeren zoals een ander lettertype, kleur of achtergrond dan kan dit en is het gewoon gratis!
Kies je voor een persoonlijk ontwerp, dan geef je eerst zo veel mogelijk informatie aan ons door (welke kleuren, bloemen, lettertypes enz enz hebben je voorkeur) en eventuele foto's waarna je een aantal verschillende opzetjes ontvangt. Jij geeft dan aan welke kaart het meest in de richting komt. Vervolgens wordt de kaart aangepast en ontvang je weer een nieuw ontwerp, net zo lang tot je helemaal tevreden bent!

Correctieronde
Er zijn bij de standaardkaarten 2 correctierondes, dat houdt dus in dat je 2 maal wijzigingen aan mag geven. Voor de persoonlijke kaarten geldt dit niet, daarom zijn die ook duurder. Als je voor een persoonlijk ontwerp kiest, krijg je zo veel correctierondes als er nodig zijn om tot de perfecte kaart te komen!

Factuur
De factuur ontvang je via de mail. Als de factuur betaalt is, gaan de kaartjes naar de drukker.

Tekstwissel
Een tekstwissel kost €20,- (het opgeven van 2 verschillende teksten, bv. voor de daggasten en de avondgasten).

Extra's
Bij alle kaarten zijn extra's te bestellen, zoals save the date kaartjes, bedankkaarten (met of zonder foto), menukaarten met of zonder naam, tafelschikking, naamkaartjes etc. In principe worden deze items altijd aangepast aan jullie persoonlijke wensen, je kunt bv kiezen voor 1 grote menukaart voor een hele tafel of allemaal aprte menukaartjes met de naam van de gast erop, of weer helemaal anders.

 

Enveloppen
De prijzen zoals deze op de site staan zijn met enveloppen. Voor een meerprijs kun je ook kiezen voor een andere envelop, zoals goud, zilver, transparant of gekleurd.

Heb je andere vragen?
info@huwelijksuitnodigingen.nl

home over ons werkwijze contact prijzen bestellen links